Zilver voor groothoek op WK Cuba

  • Schermafbeelding 2013-05-01 om 23.29.44
  • Schermafbeelding 2013-05-02 om 00.06.47
by on april 16, 2013

Op het WK Onderwaterfotografie in Cuba heeft het Nederlandse team goed gescoord.
Marco Heesbeen en Corne Bolders behaalde zilver op het onderdeel groothoek.
Henny Blokvoort en Stella Huiskamp behaalde 5e op groothoek en 9e op het onderdeel thema.

Terugblik op een mooie ervaring

Voor je het weet is het al weer voorbij.
Zo zit je vol in de voorbereidingen en kijk je er naar uit en nu zitten we weer al thuis op de bank.
Gelukkig wel met edel metaal en maar liefst 3 top 10 posities voor Team Nederland. ( 2e , 5e en 9e plaats in de categorieën en 8e en 18e in het overal klassement)

Ondanks een reistijd op de heen reis van 30 uur zou ik het toch voor geen zilver hebben willen missen.
In Brabant kennen we heb bekende kwartietje maar de Cubanen geven daar graag hun eigen draai aan zoals we voor en tijdens de wedstrijd hebben kunnen merken.
Tijd en regels zijn een  rekbaar begrip voor Cubanen. Gelukkig hebben we tijdens het duiken zelf hier geen last van gehad.
De crew op de boot dacht mee en zorgde voor goed eten. Team Nederland had naar mijn mening een van de beste boten die wij samen deelde met het team uit Dennenmarken.


De sfeer in het Nederlandse team was top en we hebben elkaar gedurende de hele tijd goed kunnen ondersteunen Tijdens de eind selectie van de foto’s gaf iedereen in het team zijn waardevolle mening. Het feest was compleet toen we met de nummer  1 en2 van de wereld op 1 podium mochten staan in de categorie groothoek.
Het team van Spanje en Italië score altijd hoog op dit wereld podium daarom extra bijzonder als je daar dan ook tussen mag staan.
Met een goed gevoel kijk ik terug op een mooie tijd in Cayo Largo Cuba. En wil dan ook iedereen van het Nederlandse Team voor en achter de schermen nogmaals
hartelijk danken voor deze onvergetelijke wedstrijd.
Uiteraard gaan Marco Heesbeen  en ik weer ons best doen om ook in 2015 in Nederland als team van de partij te zijn op het WK

 Klik op de onderstaande foto om nog meer foto;s te zien van de reis.

 

Schermafbeelding 2013-05-02 om 00.06.47